SC Cambuur tegen IJsselmeervogels afgelast


UPDATE 16 juli 2021:

Helaas gaat de wedstrijd IJsselmeervogels – SC Cambuur van zaterdag 17 juli niet door. De Friese eredivisionist stond op het punt om te vertrekken naar Ugchelen, toen bleek dat er een 6tal Corona besmettingen in het elftal zijn. Daarom moet het hele elftal in quarantaine. Wij wensen de spelers van SC Cambuur beterschap en hopen hen snel weer op onze velden te ontmoeten.

 

Oorspronkelijk artikel:

Eredivisieclub Cambuur Leeuwarden speelt aanstaande zaterdag 17 juli een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De Friese topploeg zal met een combinatieteam met onder meer het Onder 21-team aantreden tegen de beste Nederlandse amateurclub uit Spakenburg. Het belooft een mooie sportieve wedstrijd te worden die op het sportcomplex van V.V. Albatross gespeeld zal worden.

Vorig seizoen was onze Ugchelse voetbalvereniging al gastheer voor Cambuur Leeuwarden Onder 21. Dit is zeer goed bevallen.  Daarom zal aanstaande zaterdag ons voetbalterrein weer het strijdtoneel zijn voor deze spectaculaire oefenduel. De wedstrijd start om 16.00 uur. Publiek is welkom, dus kom vooral kijken, want de toegang is gratis! Uiteraard wordt je dringend verzocht je aan de bekende coronamaatregelen te houden.