Evenementen Commissie


Binnen Albatross beschikken wij over een zeer actieve Jeugd Evenementen Commissie die bestaat uit een aantal ouders van jeugdleden.

Jaarlijks worden er voor iedere doelgroep leuke evenementen georganiseerd. Zo gaan de jongste leden bijvoorbeeld paaseieren zoeken en gaat de oudere jeugd eieren gooien, maar brengt sinterklaas ook jaarlijks een bezoek aan onze vereniging. Voor de oudere jeugdleden worden er activiteiten georganiseerd als gezamenlijk gezellig in het clubhuis een leuke voetbalwedstrijd bekijken of een extra training georganiseerd door spelers uit ons eerste elftal. ook zorgt de Jeugd Evenementen Commissie ervoor dat er tijdens het jaarlijks afsluitende ‘Familie Toernooi’ activiteiten zijn voor de jeugd.

Onze Jeugd Evenementen Commissie zorgt ervoor dat alles wat georganiseerd wordt voor de jeugd van Albatross binnen onze normen en waarden vallen.

In de zomer wordt er een Pupillen Voetbalkamp georganiseerd door een aparte werkgroep. Hierbij blijven de pupillen overnachten en doen ze leuke activiteiten.