Vacature: Barcoördinator


Ben jij die persoon met een vriendelijke glimlach en een sprankel in je ogen? Voel jij je thuis in de gezellige drukte van een kantine, met een schuimkraagje of een snack binnen handbereik? Dan hebben wij bij V.V. Albatross te Ugchelen dé kans voor je! We zoeken een barcoördinator, iemand die het hart van onze kantine sneller laat kloppen.

Laten we eerlijk zijn: onze kantine zonder vrijwilligers is als ons voetbalveld zonder doelen. Leeg en zinloos. En daar ga jij wat aan doen. Als barcoördinator wordt je namelijk de dirigent van de bar. Samen met een bonte verzameling vrijwilligers zorg je ervoor dat onze kantine bruist, dat de koffie pruttelt en het bier vloeit. Zaterdags, zondags, doordeweeks – jij regelt het. Je smeedt roosters, je bent het vangnet bij drukte en het gezicht van de commissie.

Ben je daarom klaar om de volgende ballen hoog te houden?

  • Roosters regelen: jij plant wie wanneer de bar bestiert;
  • Aanspreekpunt zijn: Jij bent de bar-goeroe, de vraagbaak voor alles wat met de kantine te maken heeft;
  • Drukke momenten managen: Bar in nood? Jij springt achter de tap of tovert snacks uit de keuken;
  • Vrijwilligers werven: Met jouw charme trek je nieuwe barhelden aan;
  • Gezelligheid garanderen: Jij bepaalt mede de sfeer, maakt van de kantine een thuis.
  • Financiën fiksen: Jij zorgt ervoor dat de barkassa blijft rinkelen.
  • Voorraadbeheer: Je coördineert dat er nooit een tekort is aan snacks en drankjes.
  • Hygiëne houden: Schoonmaakroosters opstellen en ervoor zorgen dat de kantine blinkt.
  • Evenementen enthousiasmeren: Ook bij speciale gelegenheden sta jij vooraan met plannen en organiseren van de barbezetting
  • Innovatie inspireren: Altijd op zoek naar hoe het nóg leuker, beter of gezelliger kan in onze kantine.

Wij weten dat jij het in je hebt!

En je krijgt er bovendien veel voor terug: een warm bad vol gezellige mensen, die net als jij Albatross een warm hart toedragen. Je ontmoet fantastische voetballers, ouwehoert met ouders, smeedt vriendschappen en wordt onderdeel van onze Albatross-familie. Plus, je speelt niet alleen een cruciale rol in de sfeer en gezelligheid, maar ook in één van de belangrijkste inkomstenbronnen van onze club.

Dus als jij je geroepen voelt om onze kantine te leiden, om samen met ons die bar tot leven te wekken, dan zeggen we: welkom aan boord! Laat ons niet wachten, de koffie wordt namelijk koud en de snacks niet vanzelf warm. Stuur een berichtje, loop eens binnen, of spreek ons aan. Wij ontvangen je met open armen en een open tap.

Klinkt deze vacature als jouw volgende vrijwilligersavontuur? Laat het dan weten aan onze voorzitter via voorzitter@vvalbatross.nl. 🍻