G-voetbalteam


Albatross heeft een jeugd G-voetbalteam!

Speciaal voor kinderen die graag voetballen, maar voor wie voetballen in een gewoon team te snel of te overweldigend is vanwege een beperking heeft Albatross een G-team voor de jeugd. Want geen kind staat buitenspel!

Speciaal voor jeugdige voetballiefhebbers met een lichamelijke beperking of verstandelijke beperking heeft V.V. Albatross een passend voetbalaanbod met extra begeleiding. Sinds april 2018 is ons G-team gestart onder leiding van trainer Remko Bosch. We begonnen met 3 enthousiaste spelertjes, inmiddels is het team uitgegroeid tot 9 spelers.

De jongens en meisjes zijn tussen de 7 tot 13 jaar en trainen elke woensdag om 17u. De training duurt drie kwartier. Kinderen die al wat langer voetballen en het heel leuk vinden, kunnen in overleg met de trainer ook op de maandag trainen.

Af en toe wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tegen andere jeugd-G-teams. Dat organiseren we zelf. Dan wordt er bijvoorbeeld met 4 tegen 4, of 5 tegen 5 gespeeld. Je kunt zelf bepalen of je een wedstrijd kunt en/of mee wilt doen.

Daarnaast proberen we zoveel mogelijk mee te doen aan activiteiten die vanuit de club worden georganiseerd. Dat zorgt voor veel gezelligheid!

Tijdens de training zijn er ook hulptrainers aanwezig. Net als Remko, zetten zij zich vrijwillig in voor ons team, zodat echt iedereen die dat wil kan voetballen!

Wil je een keertje meedoen? Of heb je vragen? Bel dan met Ilse, zij coördineert het team vanuit de club: 06-48013439.