Prijsstijging in de kantine van Albatross!


We snappen het volledig. Bij een bloedstollende match hoort een verfrissend drankje. Maar houd je vast, want er zit een twist aan die consumptie. Onze vertrouwde dorstlessers in de kantine – van bruisende cola tot het trouwe alcoholvrije biertje – ze worden in prijs verhoogd. Maar waarom is dat dan, zul je je afvragen? Nou, de overheid heeft per 1 januari dit jaar de suikertaks ingevoerd.

Het idee daarachter? Ons een duwtje geven richting een fitte levensstijl. Op zich een goed uitgangspunt. Maar die suikertaks verhoogt de prijs van je favoriete frisdrank met zo’n 10% omhoog. En nee, de light- en zero-varianten ontspringen de dans niet. Ook die worden in hetzelfde suikerrijke mandje van prijsverhogingen gegooid.

Maar daar stopt het helaas niet. Voor de liefhebbers van een goudgele rakker, een glaasje sterke drank of een wijntje: ook bij die prijzen komt er een toeslag bovenop. Want dankzij de accijnsverhoging door de overheid tikken we daar ook minimaal achtenhalf procent meer voor af aan de bar.

We horen je denken:  wat een domper! Maar bij Albatross draaien we het liever om. Bedenk dat elk drankje dat je in onze kantine bestelt, bijdraagt aan onze club. Jouw voetbalclub. Dus, ja, die paar extra centen, die investeer je eigenlijk in de toekomst van V.V. Albatross.

Dus, zet die verbazing om in actie. Steun je club met liefde en een beetje extra centen uit je portemonnee. En wie weet, misschien is dit het moment om die goede voornemens van minder suiker en alcohol eens echt serieus te nemen 😉.

Proost, op de gezondheid en op Albatross!