Bijzondere ledenvergadering 14 juli 20.15 uur a.s.; de toekomst van V.V. Albatross


Geachte leden en ouders van jeugdleden,

Het bestuur- en jeugdbestuur luiden de noodklok. Er is te weinig draagvlak en inzet onder de leden en ouders van jeugdleden.

Er doen zich incidenten voor waaruit blijkt dat leden geen begrip hebben voor het beleid van het hoofd- en jeugdbestuur.

Verder zijn er een aantal essentiële functies die niet ingevuld zijn en is er vereniging breed onvoldoende inzet.

Het hoofd- en jeugdbestuur zien de tendens in de maatschappij, maar deze loopt niet parallel aan de ontwikkelingen binnen Albatross.

Tijdens deze bijzondere ledenvergadering zal het bestuur de situatie toelichten, bespreekbaar maken, maar ook de noodklok luiden dat als er niet op hele korte termijn (voor de komende ledenvergadering in oktober) meer mensen opstaan om te helpen het hoofd- en jeugdbestuur zich afvraagt of het zinvol is om de kar te blijven trekken.

Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Zet woensdag 14 juli 20.15 uur daarom alvast in de agenda. Afhankelijk van het aantal aanwezigen en de richtlijnen zal de vergadering binnen of buiten plaats vinden. Aanmelden is verplicht (om het aantal aanwezigen te weten) en kan door een mail te sturen naar secretaris@uvvalbatross.nl. De agenda voor de vergadering wordt verstuurd aan de leden die zich hebben ingeschreven.

Met vriendelijke groet,

Hoofd- en jeugdbestuur V.V. Albatross.