Beleef de Zomer in Ugchelen: Zomerfeest Ugchelen 2024


Heb jij al plannen voor deze zomer? Zo niet, dan hebben wij dé oplossing voor jou. Voor de tweede keer wordt het Zomerfeest Ugchelen georganiseerd, voorheen bekend als het 90’s Event Ugchelen. Met de nieuwe naam komt ook een vernieuwd programma en een grotere sfeer van gezelligheid voor jong en oud.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli zal het Albatross terrein tot leven komen met activiteiten en festiviteiten voor iedereen. Geniet van live optredens van geweldige artiesten, waaronder DJ Dune, The Partysquad en DJ Jean. Ook de bekende coverband Hard2get, die vorig jaar de tent op zijn kop zette, is terug van de partij. Daarnaast kun je op het terrein diverse foodtrucks vinden met overheerlijk eten en een scala aan leuke activiteiten, waaronder een kleine kermis.

Maar dat is nog niet alles. Houd jij van competitie en buitenactiviteiten? Doe dan mee aan de Dorpenstrijd! Na het succes van de eerste editie, hebben zich nu al een groot aantal teams zich aangemeld voor de tweede editie. Schrijf je in met je vrienden, familie of collega’s en laat zien wat je waard bent op het veld. Het belooft een dag vol spanning en competitie te worden, met de kans om de felbegeerde Evert Cup te winnen!

Het is de perfecte gelegenheid om ’s avonds te feesten, overdag te genieten van activiteiten voor jong en oud en de zomerfestival sfeer te ervaren.

Wacht niet langer! Ga naar www.zomerfeestugchelen.nl en koop nu je tickets voor het Zomerfeest Ugchelen 2024. Mis deze kans niet om de zomer in stijl af te trappen!