Voetbalschool Apeldoorn


VOETBALSCHOOL APELDOORN

V.V. Albatross uit Ugchelen presenteert de voetbalschool Apeldoorn:

Vanaf vrijdag 4 september starten op de velden van Albatross, na het daverend succes van de eerste serie, een nieuwe reeks techniektrainingen. Tot aan de kerst wordt er maar liefst twee uur lang aan het verbeteren van je voetbaltechniek gewerkt. Iedere voetballer uit Apeldoorn en omstreken is van 18:00u tot 20:00u van harte welkom.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op deze pagina!

Apeldoorn, 17-7-2020, Albatross techniektraining

Techniektraining door toptrainers

Bij voetbalschool Apeldoorn leer je om je voetbaltechniek te verbeteren. Draaien, bewegen, schieten, dribbelen en pasen. Eén worden met de bal. En plezier hebben. Het kind staat hierbij centraal. Want ieder kind krijgt tijdens de techniektrainingen de kans om zich te ontwikkelen als voetballer.

De trainingen zijn van hoog niveau en worden gegeven door gespecialiseerde externe techniektrainers. Deze toptrainers staan onder leiding van Daniel, de assistent-jeugdtrainer van de JO14 van de profclub Vitesse. Op het veld staan verder voetbaltrainers die ervaring hebben bij o.a. Ajax, Vitesse, de Gelderse Keeperschool en WSV. Stuk voor stuk jeugdtrainers die werken aan het zelfvertrouwen en de motoriek van de spelers. Hierdoor ontwikkelen ze meer lef, een betere balcoördinatie en wordt er gewerkt aan de behendigheid tijdens het spel. Zaken waar tijdens de reguliere trainingen minder tijd voor is.

Apeldoorn, 17-7-2020, Albatross techniektraining

Concreet staan bijvoorbeeld de volgende onderdelen op het programma:

 • Balgevoel
 • Balcontrole
 • Richtingstechniek als kappen en draaien
 • Je tegenstander te snel af zijn door schijnbewegingen
 • Passeren van tegenstanders
 • Traptechniek
 • Speelsnelheid
 • Looptechniek

En specifiek voor keepers wordt er onder andere gewerkt aan:

 • Balvaardigheid
 • Vangtechniek
 • Duiktechniek
 • Voetenwerk
 • Sprongkracht

 

Voor wie zijn deze technische voetbaltrainingen?

De techniektrainingen zijn specifiek gericht op het jeugdvoetbal. Je bent welkom als je voetbalt in Apeldoorn en omstreken in een JO9 t/m JO13 team. Het is voor meisjes en voor jongens. Voor keepers en veldspelers. Voor Albatrossers en leden van andere verenigingen. Voor vrienden en vriendinnen. Voor verdedigers en aanvallers. Kortom, voor alle jeugdspelers met een voetbalhart, die zichzelf voetbaltechnisch naar een hoger niveau willen tillen.

Vind je voetballen leuk, maar ben je nog geen lid van een club? Ook dan ben je van harte welkom om mee te trainen!

Apeldoorn, 17-7-2020, Albatross techniektraining

Kosten van deze 12 technische jeugdtrainingen

V.V. Albatross faciliteert de voetbalschool Apeldoorn, maar geeft de organisatie uit handen aan technisch hoogopgeleide voetbaltrainers. Die ontvangen hiervoor een vergoeding. Daarom is het enige wat we van je vragen een kleine bijdrage van €99,- voor 12 trainingen. Als je al lid bent van V.V. Albatross zijn deze trainingen volledig gratis!

Aanmelden Voetbalschool Apeldoorn

Vrijdag 4 september starten de nieuwe serie techniektrainingen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier of door een mail met je gegevens (naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer ouder, huidige vereniging, team seizoen 20/21) te sturen naar techniektraining@uvvalbatross.nl.

Wees er wel snel bij want vol is helaas echt vol!

Apeldoorn, 17-7-2020, Albatross techniektraining