Voorlopige teamindeling jeugd 2019-2020


Geachte spelers/speelsters/ouders/verzorgers,

Het Jeugdbestuur heeft onder andere naar aanleiding van de input van trainers en leiders de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 vastgesteld.

De ervaring leert dat in de vakantieperiode en zelfs bij de start van het nieuwe seizoen nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd, vanwege bijvoorbeeld de aanmelding van nieuwe spelers of het stoppen van spelers.

De hieronder gepubliceerde indeling kan in de aanloop naar het nieuwe seizoen dus nog worden aangepast.

Deze voorlopige indeling is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, mochten er bijvoorbeeld namen ontbreken meldt u dan bij het Jeugdbestuur (jeugdbestuur@uvvalbatross.nl). Andere wijzigingen worden slechts op initiatief van het Jeugdbestuur worden doorgevoerd.

De invulling van de begeleiding, trainingen en aanvangstijden wedstrijden van de teams zal zo spoedig mogelijk worden toegevoegd. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar leiders en/of trainers. Mocht je interesse hebben om een dergelijke rol bij een van onze jeugdteams te vervullen neem dan even contact op met een der leden van het Jeugdbestuur via: jeugdbestuur@uvvalbatross.nl

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur V.V. Albatross.

Teamindeling (voorlopig) versie 2019.01