Bart Versteegen nieuwe trainer Albatross JO17-1.


Afgelopen woensdagavond hebben Albatross en Bart Versteegen een overeenkomst getekend en de handtekeningen hierop gezet, wat in houdt dat Bart met ingang van komend seizoen trainer/coach wordt van de JO17-1.

Bart komt over van Groen Wit waar hij ruim 10 jaar actief is geweest in verschillende rollen binnen de club en als trainer/coach verantwoordelijk is geweest voor meerdere kampioenschappen.

Even voorstellen:
Ik ben Bart Versteegen, 22 jaar, geboren in Nijmegen en woonachtig in Apeldoorn.
De afgelopen 10 jaar heb ik gevoetbald bij Groen Wit. Voetbal betekend heel veel voor mij, het is een enorme passie, ik ga er altijd volledig voor en wil alles eruit halen wat erin zit, zowel als spelers als trainer/coach.
Ik heb bij Groen Wit meerdere teams gecoacht, met over het algemeen veel succes, ik hou er van mijn team goed te laten voetballen, met combinatiespel en veel mooie aanvallen. Uiteraard ga ik er alles aan doen omdit bij Albatross ook te realiseren.
Voor mij was het duidelijk dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging die past bij mijn ambities en kwaliteiten.
Via enkele bekenden ben ik in contact gekomen met Albatross en hebben we meerdere gesprekken gevoerd. Ik ben erg blij met het vertrouwen wat ik heb gekregen tijdens de gesprekken met het bestuur, het voelde gelijk goed en we zitten redelijk op één lijn qua wil en ambities.

Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen, de samenwerking met de spelers, de andere trainers én alle andere betrokken binnen de club.

Wellicht tot ziens bij Albatross!