Zomerfeest Ugchelen: overdag activiteiten, ’s avonds feest


Zet het in je agenda voor deze zomer: van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli zal het Albatross-terrein in Ugchelen tot leven komen met activiteiten en festiviteiten voor iedereen! Vorige keer nog bekend als het 90’s Event Ugchelen, heeft het feest nu een nieuwe naam gekregen: Zomerfeest Ugchelen. Zien we je daar?

Zomerfeest Ugchelen staat voor verbinding tussen de Apeldoornse dorpen. Bij de nieuwe naam hoort ook een vernieuwd programma en een nog bruisendere sfeer van gezelligheid voor jong en oud. De perfecte gelegenheid dus om overdag te genieten van activiteiten met het hele gezin en ’s avonds te feesten! Kom samen genieten van de zomerfestival-sfeer.

Feestelijke optredens

Ga ’s avonds helemaal los tijdens optredens van geweldige artiesten, zoals DJ Dune, The Partysquad en DJ Jean. Ook de bekende coverband Hard2get, die vorig jaar de tent op zijn kop zette, is weer van de partij. Meer weten? Hier kun je de hele line-up bekijken.

Een hapje en drankje zullen natuurlijk ook niet ontbreken. Op het terrein kun je diverse food trucks vinden met overheerlijk eten én een scala aan leuke activiteiten, waaronder een kleine kermis.

Dorpenstrijd

Houd jij van competitie en buitenactiviteiten? Doe dan mee aan de Dorpenstrijd! Na het succes van de eerste editie, hebben zich nu al een groot aantal teams aangemeld voor deze spannende tweede editie. Schrijf je via de website in met je vrienden, familie of collega’s en laat zien wat je waard bent op het veld. Het belooft een dag vol spanning en competitie te worden, met de kans om de felbegeerde Evert Cup te winnen!

Activiteiten voor jong en oud

En er is nog meer! Ben je nieuwsgierig naar wat de Apeldoornse dorpen allemaal te bieden hebben en houd je wel van een puzzel? Doe dan mee met de spannende puzzelgame! Los voor elk dorp de puzzel op en verzamel alle puzzelstukjes, scoor punten en win een mooie prijs.

In het kader van het EK Beachvolleybal (dat van 13 tot en met 16 augustus op het Marktplein plaatsvindt), kun je met jouw team meedoen aan de Grand Finale beachvolleybal Apeldoorn op de zondag van het Zomerfeest Ugchelen!

Bestel nu jouw tickets!

Kan jij ook niet wachten? Bestel meteen je tickets via de website van Zomerfeest Ugchelen en trap jouw zomer af in stijl!