Uitgifte team tassen met tenues woensdag 28 augustus


Het was even spannend, maar gelukkig zijn de nieuwe tenues binnen voordat de eerste bekerwedstrijden plaats vinden!
Helaas is het gehele pakket nog niet binnen maar dat zal niet lang meer op zich laten wachten. Hou de site dus in de gaten voor meer informatie over het ophalen (en inleveren) van het individuele kledingpakket (trainingspak, tas en sokken). Bij het ophalen van de teamtassen kunnen dus ook echt alleen tenues opgehaald worden. Sokken en andere kleding is niet aanwezig.

Ophalen teamtassen

De teamtassen kunnen zowel door de senioren teams als door de jeugd teams woensdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur door de leider of trainer van het team worden opgehaald bij het kledinghok achter de kleedkamers.
De leider/trainer draagt de verantwoordelijkheid voor het volledig houden van de team tas en zal er ook voor moeten zorgen dat alle tenues aan het einde van het seizoen weer ingeleverd worden.
De leider/trainer van het team zal ook voor ontvangst van de kleding moeten tekenen.

Wassen

In de team tas zal ook een wasvoorschrift zitten. Elk lid draagt de verantwoordelijkheid om zich aan dit wasvoorschrift te houden om er zo voor te zorgen dat de kleding kwalitatief goed blijft.
We hebben een dringend verzoek om de kleding na elke wedstrijd te verzamelen in de team tas en niet door de spelers afzonderlijk mee naam huis te laten nemen.
Voor het wassen van de kleding in de team tas kan een schema opgesteld worden zodat elke ouder 2 of 3 keer in een seizoen aan de beurt is.

Vrijwilligerstaak

Sinds dit seizoen is ook mogelijk de vrijwilligerstaak te vervullen door het wassen van de tenues uit de team tas.
Een enkele keer wassen zoals hierboven aangegeven valt daar niet onder.
Aan de vrijwilligerstaak wordt voldaan als 1 ouder gedurende het gehele seizoen het wassen van de tenues voor zijn/haar rekening neemt.