Word jij verantwoordelijk voor de nieuwe kledinglijn van Albatross?


Beste leden en vrienden van U.V.V. Albatross,

Het huidige kledingpakket nadert het einde van zijn levensduur. In het nieuwe seizoen (2023-2024) blijven we de huidige kledinglijn gebruiken. Maar in het seizoen waarin we ons 105-jarig jubileum vieren (2024-2025), willen we alle voetballende leden voorzien van een nieuw kledingpakket. Daarom zijn we op zoek naar 3 leden of ouders die willen deelnemen aan een werkgroep om de aanschaf en uitrol van het nieuwe pakket te coördineren.

De volgende taken maken deel uit van het takenpakket van de werkgroep:

  • Informatie verzamelen door contact op te nemen met verschillende kledingleveranciers, mogelijk bezoeken aan deze leveranciers.
  • In samenwerking met de leveranciers, het ontwerpen van de stijl van het nieuwe kledingpakket.
  • Bepalen van de inhoud van het pakket.
  • Opstellen van een kledingreglement.
  • Het opzetten van een eenvoudig administratiesysteem voor de uitgegeven kleding.
  • Deze Kledingwerkgroep zal worden ondersteund door de penningmeester vanuit het bestuur.

 

Wie zoeken we?

Zoals eerder vermeld, zoeken we 3 personen. We hebben zeker behoefte aan iemand met sterke communicatieve vaardigheden die uiteindelijk een uitstekende deal voor de club kan onderhandelen. Ook is organisatorisch talent belangrijk, gezien de logistieke uitdagingen bij de wisseling van het kledingpakket. Tot slot hebben we een administratieve expert nodig om een gedetailleerde registratie van de uitgifte te beheren en een goed en uitvoerbaar reglement op te stellen. We begrijpen dat we deze eigenschappen niet allemaal in één persoon kunnen vinden, maar we zijn op zoek naar een mix van individuen die samen over deze vaardigheden beschikken.

Als het je leuk lijkt om deel uit te maken van deze werkgroep en je stempel te drukken op het nieuwe kledingpakket van Albatross, stuur dan een e-mail naar voorzitter@uvvalbatross.nl. Vermeld hierin je naam, e-mailadres, telefoonnummer en wat je denkt te kunnen bijdragen aan de werkgroep.

We zien je reactie graag tegemoet!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,
Bastiaan Bakker
Voorzitter