RINUS, de ultieme app voor trainers!


Hallo enthousiaste voetbalcoaches van U.V.V. Albatross!

Daar sta je dan, op dat prachtige groene veld, omgeven door de opwinding van voetbal. Je wordt omringd door jouw spelers. Ze staan klaar om de magie van voetbal te leren. Maar welke training ga je geven? Of je nu een ervaren rot in het vak bent of een nieuwkomer in de wereld van coaching, er is altijd ruimte om te groeien, om te leren, en om je spelers beter te maken.

Stel je eens voor, een gereedschapskist vol met voetbalwijsheid, altijd binnen handbereik, 24/7. Dat is Rinus, jouw partner in coaching, jouw geheime wapen op het veld.

Maar waarom zou je Rinus omarmen? Omdat Rinus een schat aan kennis en inspiratie biedt voor voetbalcoaches van alle niveaus. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde coach bent of net begint met het trainen van het team van jouw zoon of dochter; Rinus biedt hulp aan iedereen!

Laten we eens kijken naar wat Rinus allemaal voor jou in petto heeft:

⚽ TRAININGEN OP MAAT VOOR JOUW TEAM
Of je nu met een stel opgewonden jonge dribbelaars werkt of met doorgewinterde spelers, Rinus heeft de juiste oefeningen voor je. Van aanvallen tot verdedigen en alles daartussenin, je hebt toegang tot honderden oefeningen en kant-en-klare trainingsprogramma’s. Je kunt zelfs je eigen trainingsplan maken om perfect aan te sluiten bij jouw team.

⚽ OEFENINGEN VOOR AL JOUW DOELSTELLINGEN
Of je nu de nadruk wilt leggen op het verbeteren van de aanval, verdediging of overschakelen van de ene naar de andere modus, Rinus heeft de oefeningen die je nodig hebt. Kies simpelweg de oefeningen die passen bij jouw doelstellingen en bouw een training die bij jouw team past.

⚽ SLIMMER TRAINEN MET EEN TRAININGSPLAN
Werk gestructureerd aan je voetbaldoelen met behulp van een trainingsplan. Je kunt snel de juiste trainingen vinden en profiteren van veel keuzevrijheid. Hierdoor hoef je niet te raden welke oefeningen het beste werken voor jouw team.

⚽ EVALUEER JE TRAININGEN
Ben je benieuwd hoe je trainingen het doen? Bekijk de beoordelingen van andere Rinus-gebruikers en verbeter je coachingvaardigheden.

⚽ PRINT JE OEFENINGEN EN TRAININGEN
Altijd een hardcopy bij de hand hebben? Geen probleem. Je kunt je trainingen en oefeningen afdrukken en meenemen naar het veld.

 

Kortom, Rinus is jouw virtuele assistent op het gebied van voetbalcoaching. Ontwikkeld met de visie van de KNVB: met plezier beter leren voetballen. In deze tool vind je alles wat je nodig hebt om het beste uit jezelf en je team te halen. Veel trainers van U.V.V. Albatross maken al jaren gebruik van deze handige tool.

Dus, waar wacht je nog op? Jouw trainingsschema begint met Rinus. Ga naar knvb.nl/rinus of download de Rinus-app op je mobiele telefoon in de APPLE APP STORE of de GOOGLE PLAY STORE.

Of je nu een doorgewinterde coach bent of een nieuwkomer in de voetbalwereld, Rinus is er om jou te ondersteunen, jouw passie te voeden en jouw team naar nieuwe hoogten te brengen. .

Dus ga ervoor. Laten we samen het voetbal bij onze fantastische club U.V.V. Albatross nog mooier maken.

Veel plezier op het veld! ⚽🌟