Trainers gezocht voor JO8-2, JO15-1, JO15-2 en JO19-1


Albatross is voor de elftallen JO8-2, JO15-1, JO15-2 en JO19-1 op zoek naar trainers in het seizoen 2023/2024. Naar personen met een hart van goud. Maar waar vind je ze nog, helden die zoveel liefde hebben voor onze club en de spelers, dat ze zelfs een team willen trainen?

Ga als trainer aan de slag en coach de spelers van Albatross naar een hoger niveau. Het is meer dan alleen training geven of de pionnetjes uitzetten. Meer dan de ballen oppompen, doeltjes op zijn plek zetten en de oefeningen uitleggen. Je bepaalt de lijnen van het spel tijdens de wedstrijden. Je geeft je spelers een aai over hun bol als ze dat nodig hebben. Geef ze aanwijzingen en aanmoedigingen. Je lacht je sporters toe. Maakt van individuen een prachtig collectief. Leeft mee met ze. Bij winst en bij verlies. Altijd geef je de voetballers een high-five of een duimpje omhoog. Samen met hen ga je voor spelplezier en prestaties. Samen doe je je best. Je juicht en baalt samen. Want jij weet: als het nu niet lukt, dan wel de volgende keer! Je geeft daarom tips hoe het nog beter kan. En als de puzzelstukjes dan in elkaar vallen, ben je supertrots op jouw team. Op alle spelers, zowel binnen als buiten het veld. Omdat ze, mede dankzij jou, een fantastische teamprestatie hebben geleverd!

De trainer is er altijd voor zijn/haar team. Meerdere keren per week! Weer of geen weer. Winst of verlies. Heb jij net als Marcel en Jeroen het hart op de juiste plek? En ga je de uitdaging aan om één van de elftallen JO8-2, JO15-1, JO15-2 of JO19-1 komende seizoen te gaan trainen? Laat het dan weten aan onze voorzitter Bastiaan Bakker (voorzitter@vvalbatross.nl).