V.V. Albatross in nieuwe tenues door 11Teamsports!


Met trots kondigen we een sportieve samenwerking aan die ons voetbalhart sneller doet kloppen. Samen met 11Teamsports Apeldoorn en het gerenommeerde sportkledingmerk Stanno slaan we een nieuwe weg in, richting een frisse en dynamische uitstraling van onze voetbalkleding.

Na onze oproep eind vorig jaar om deel te nemen aan de nieuwe kledingcommissie, hebben we overweldigende steun en interesse ontvangen. Een enthousiaste groep van 12 leden, waaronder twee bestuursleden, heeft zich onvermoeibaar ingezet om deze samenwerking tot stand te brengen. Hun toewijding heeft ons gebracht waar we nu staan: aan de vooravond van een nieuw kledingtijdperk.

Samenwerking met 11Teamsports

In samenwerking met 11Teamsports Apeldoorn hebben we gekozen voor topkwaliteit voetbalkleding van het sportmerk Stanno. Dit merk staat voor kleding dat voldoet aan de hoogste eisen voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Maar deze mooie samenwerking belooft niet alleen kleding van hoge kwaliteit, we gaan ook voor een design dat past bij de waarden en de uitstraling van V.V. Albatross. Hoewel we het definitieve ontwerp van het shirt nog even geheim houden, kunnen we wel verzekeren dat het iets bijzonders zal zijn.

De onthulling van de nieuwe clubkleding

In de komende weken zullen we geleidelijk meer details onthullen. Verwacht updates en teasers die jouw nieuwsgierigheid zullen prikkelen. Blijf ons daarom volgen voor de laatste updates en wees getuige van de onthulling van onze nieuwe clubkleding. Samen met 11Teamsports en Stanno zijn we klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.

De toekomst van V.V. Albatross ziet er schitterend uit, en we kunnen niet wachten om dit samen met jullie te beleven!