Pas jouw nieuwe voetbalkleding van V.V. Albatross


Beste Voetballers van V.V. Albatross,

We staan aan de vooravond van een spannende ontwikkeling binnen onze club! Met enorm veel enthousiasme kondigen we onze nieuwe samenwerking aan met 11TEAMSPORTS Apeldoorn, de voormalige 100% Voetbal. Deze verbintenis markeert de start van een stijlvol nieuw tijdperk, waarin wij de komende vier jaar vol trots zullen schitteren in de kleding van Stanno.

Pas jouw toekomstige kleding

Om iedereen in het seizoen 2024/2025 in topvorm het veld op te laten gaan, bieden we de unieke kans om jouw nieuwe kleding te passen bij 11TEAMSPORTS, gelegen aan de Stationsstraat 130 in Apeldoorn. Vanaf 12 februari heb je vier weken de tijd om jouw perfecte maat te vinden, tot 10 maart om precies te zijn. Deskundig personeel staat klaar om je te assisteren en je maten zorgvuldig te noteren.

Wat kun je verwachten?

Je zult de volgende items passen, zorgvuldig geselecteerd om je op en naast het veld in stijl te presenteren:

  • Het wedstrijdshirt
  • Het wedstrijdshort
  • De presentatiejas
  • De presentatiebroek

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen ligt jouw complete kledingpakket klaar bij 11TEAMSPORTS. Kom langs om jouw wedstrijdkleding, presentatiepak (exclusief voor wedstrijddagen) en voetbaltas op te halen, allemaal voorzien van een uniek nummer gekoppeld aan jouw naam. Mocht je kleding in de loop van de vier seizoenen te klein worden, dan biedt 11TEAMSPORTS de mogelijkheid om deze te ruilen voor een passend, gebruikt en goedgekeurd stuk, ter ondersteuning van zowel het milieu als onze portemonnee.

Exclusieve voordelen voor Albatross leden

Het passen van je kleding levert meer op dan enkel een perfecte outfit. Als lid van Albatross geniet je van een 20% kortingsvoucher op voetbalschoenen, te besteden tijdens het passen of bij het ophalen van je kleding. Nog geen klantenpas van 11TEAMSPORTS? Dit is het perfecte moment om er een aan te vragen, waarmee je niet alleen 10% korting krijgt op toekomstige aankopen, maar ook onze club steunt. Bij elke aankoop met jouw pas gaat er 2,5% naar de clubkas van V.V. Albatross.

Dit is meer dan zomaar een kledingwissel; het is een stap naar een duurzamere, stijlvollere en meer verbonden clubervaring. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze spannende reis en draag bij aan zowel jouw persoonlijke stijl als het succes van onze club.

Met sportieve groet,

Het kledingteam van V.V. Albatross