Joren Waardenburg nieuwe trainer Albatross 1 per seizoen 2024/2025


Met frisse energie en een nieuwe visie begint V.V. Albatross aan een opwindend nieuw hoofdstuk. Joren Waardenburg, een bekend gezicht en voormalig speler van het eerste elftal, neemt het roer over als hoofdtrainer van Albatross 1. Hij volgt Marco Wilmink op, die na vijf seizoenen vol passie en toewijding afscheid neemt van deze rol. Dit werd bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 13 januari jl.

Wie is Joren Waardenburg?

Joren’s band met Albatross is diepgeworteld. Als voormalig speler van het eerste elftal heeft hij jarenlang het Albatross-shirt met trots gedragen. Zijn ervaring strekt verder dan het lokale veld; hij was jeugdtrainer bij WSV en recentelijk assistent-trainer bij hun eerste elftal. Professioneel gezien brengt Joren een unieke expertise mee als videoanalyst bij Eredivisieclub PEC Zwolle, een rol die zijn strategische en analytische vaardigheden benadrukt.

Joren’s visie

Joren staat bekend om zijn dynamische aanpak en zijn frisse, innovatieve voetbalvisie. Zijn energie en jeugdig enthousiasme zullen ongetwijfeld een nieuwe impuls geven aan het team. Met zijn achtergrond in zowel het spelen als analyseren van het spel, is hij de ideale persoon om Albatross naar nieuwe hoogten te leiden.

Het huidige kader

De ervaren Nol Reinders zal Joren bijstaan als assistent-trainer, terwijl Martijn de Kruijff zijn rol als verzorger van het eerste elftal voortzet. Jan van de Steeg blijft een vertrouwd gezicht langs de lijn als vaste grensrechter, Evert Berends blijft zich inzetten als enthousiaste leider & materiaalman en Olly Nijhof continueert zijn waardevolle werk als teammanager. Met dit sterke team aan zijn zijde kan Joren Waardenburg zijn ambities met Albatross 1 meer dan waarmaken.

Van onschatbare waarde

Bastiaan Bakker, voorzitter van V.V. Albatross, benadrukt het enthousiasme van de club over de nieuwe aanstelling: “Joren wordt met open armen ontvangen binnen Albatross. Hij is klaar om vanaf het komende seizoen het eerste elftal van Albatross op een menselijke en sportieve manier te begeleiden. We zijn ervan overtuigd dat zijn inbreng van onschatbare waarde zal zijn voor de ontwikkeling en groei van onze club.”