Gezocht: ledenadministrateur (1 uur p/w)


Met ingang van 1 mei zoeken wij iemand die de ledenadministratie wil verzorgen. De werkzaamheden bestaan uit het administratief verwerken van de aanmeldingen van nieuwe leden, de afmeldingen en de communicatie per mail die daarmee samen hangt. De tijdsinvestering is gemiddeld 1 uur per week waarbij er in de overschrijfperiode in juni en bij de start van de competitie in september meer tijd nodig is om de mutaties te verwerken.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan vooral uit administratieve handelingen en communicatie met leden via de mail. Je kunt de werkzaamheden uit voeren wanneer jij wilt waarbij het wel de voorkeur heeft om de nieuwe aanmeldingen wekelijks te verwerken aan het einde van de week (donderdag of vrijdag). Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren moet je beschikken over een laptop of computer waarop Sportlink geïnstalleerd kan worden.

Wil je helpen?
Uiteraard zorgen we ervoor dat je goed ingewerkt wordt en er is altijd iemand beschikbaar voor overleg of het stellen van vragen. Lijkt het je wat om op deze manier je steentje bij te dragen? Neem dan contact op met de penningmeester, Bianca van de Kamp. Dat kan via het emailadres: penningmeester@uvvalbatross.nl