Kampioenswedstrijd Albatross 4


Kampioen met een vleugje nostalgie

Aanstaande zondag kan het vierde kampioen worden op ons eigen Rosso Blanco terrein. Familie, vrienden en iedereen die Albatross een warm hart toedragen zijn welkom om het vierde naar het kampioenschap te schreeuwen. Het elftal dat veel jongens herbergt van vroegere selecties (zowel selectie als al jaren voor de club spelende jongens) spelen om 10.30 om de schaal.

Het vierde stelt voor om dit leuke feit te combineren met de wedstrijd van ons vlaggenschip en het aankomende afscheid van Sander van Hal. Veel jongens uit het vierde hebben samen gevoetbald met Sander en het lijkt ons leuk om het ouderwets te laten spoken voor onze vriend. In de jaren dat hij bij ons heeft gevoetbald zijn er veel hoogtepunten geweest en zijn wij toch maar in de eerste klasse terecht gekomen wat voor een club als de onze natuurlijk een ongekende prestatie is gebleken.

Ook de prestatie van het vierde is natuurlijk van een niveau die men in de nadagen van hun geheugen zich nog kan herinneren. Een combinatie van kameraadschap, broederschap en overleven zijn de welpen van de Rosso Blanco Albatross vogel in deze positie gekomen. De vogel vliegt alleen door zijn vleugels te spreiden is voor ons ook het motto van aankomende zondag. Laten wij gezamenlijk er een mooie middag van maken en stil staan bij het feit dat een rood wit vliegende vogel nog altijd mooier is dan een vogel die niet kan vliegen.

Albatross 4 Terwolde 2 10.30
DJ Burnpower 13.30 – 17.30
Albatross 1 Wijhe ’92 1 14.00