Ilse Sommer aan de slag als bar coördinator en bestuurslid


Tijdens de afgelopen ALV is Ilse Sommer tot onze blijdschap verkozen tot hoofdbestuurslid. Dit betekend dat ze in haar rol als bar coördinator die ze op zich had genomen ook onderdeel is geworden van het bestuur van Albatross. Dit is belangrijk, omdat de bar (kantine en de gezelligheid) een wezenlijk onderdeel is van onze vereniging.

Ilse stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Ilse Sommer en sinds november dit jaar barcoördinator. Ik ben via een voetballende zoon bij Albatross terechtgekomen. Aangezien ik het belangrijk vind een steentje bij te dragen aan de club waar mijn kind met plezier speelt, heb ik mij opgegeven als vrijwilliger voor de bardienst. Dit vind ik gezellig om te doen en je leert snel mensen binnen de club kennen.

Ik merk dat ik het leuk vind om van de kantine een fijne ruimte te maken waar we elkaar voor en na de voetbalwedstrijd kunnen treffen en waar iedereen welkom is, de spelers en toeschouwers. Dat is niet onopgemerkt gebleken en dit najaar ben ik benaderd om de taak van Jeroen Hurenkamp, na 20 jaar, als barcoördinator over te nemen.

In het gesprek dat ik toen had met de barcommissie en Bastiaan kwamen we eruit dat het wellicht handig is om deze rol te combineren met een lidmaatschap in het bestuur. Zo zijn de lijnen kort om snel te kunnen handelen voor mij, als barcoördinator en hopelijk kan ik op een positieve en opbouwende manier meedenken in het bestuur van de voetbalclub.

In het dagelijks leven ben ik verder leerkracht van groep 8 van de Eloyschool in Ugchelen!

Ik hoop jullie snel (weer) te zien in de kantine en mocht u willen helpen als vrijwilliger in de bar, u kunt mij altijd benaderen!

PS.: mensen die bardienst willen draaien kunnen zich aanmelden via: planningbar@uvvalbatross.nl.

Ilse Sommer.