Contractnieuws; Albatross verlengt met Axel Schaufeli!


Reactie vanuit Axel:

“Ik ben superblij om dit contract te kunnen en mogen tekenen. Op deze manier hoop ik ook mijn steentje bij te kunnen gaan dragen aan het op zetten en stapsgewijs groter maken van het meiden- en damesvoetbal binnen Albatross.

Het bijzondere is een concept in de vorm van een vijfjarig contract waarin de club en ik elkaar zullen helpen om dingen goed neer te kunnen gaan zetten en waarin ik mijzelf kan ontwikkelen als trainer/coördinator. In mijn ogen getuigt dit toch als een stuk vertrouwen wat de club in mij ziet en ik hoop dit vertrouwen ook terug te kunnen betalen in de loop der jaren.

Voor de mensen die mij niet kennen mijn naam is Axel Schaufeli en ik ben 28 jaar. Naast voetbal zijn mijn andere hobby’s het maken van elektronische muziek (mixen, dus de DJ uithangen zeg maar), gamen (al is dat behoorlijk weinig op het moment) en alles rondom de autosport (voornamelijk Formule 1, 2 en 3 en de World Endurance Series). Ik woon op mijzelf in Apeldoorn waar ik ook geboren en getogen ben.

Dit jaar is alweer mijn derde jaar als trainer bij Albatross en ik heb nu zo’n 8 jaar ervaring als trainer. In mijn trainersloopbaan heb ik alle leeftijdscategorieën getraind en begeleid inmiddels en die ervaring probeer ik zoveel mogelijk toe te passen.

Ik ben sinds vorig jaar actief als trainer in het dames- en meidenvoetbal. Ik heb een half jaartje Vrouwen 1 getraind bij Columbia totdat ik 2 seizoenen terug gevraagd ben of ik bij Albatross hoofdtrainer wilde worden van het nieuw gevormde Vrouwen 1 bij Albatross. Die uitdaging ben ik met heel veel plezier aangegaan en ik ben dan ook blij dat ik dit jaar weer de hoofdtrainer ben van Vrouwen 1 en daarnaast de meidenelftallen mag gaan begeleiden binnen Albatross.

Ik hoop jullie vaak te gaan zien op de club en dat we maar mooie tijden tegemoet mogen gaan.

Voor nu zeg ik stay safe en hopelijk tot snel!”