V.V. Albatross - Willemsen Fysiotherapie

Willemsen Fysiotherapie en FuturumShop.nl versterken band met V.V. Albatross


21 DECEMBER 2020 – Ugchelen – In het jaar waarin er steeds minder wedstrijden werden gespeeld en waarin er bijna niemand meer het sportcomplex op mocht komen en er geen activiteiten georganiseerd konden worden, ging V.V. Albatross uit Ugchelen intensiever samenwerken met twee sponsoren: Willemsen Fysiotherapie voor een fysiek fitte selectie-elftal en FuturumShop.nl voor de verdere ontwikkeling van het jeugdvoetbal.

Willemsen Fysiotherapie zorgt voor een fysiek fitte selectie

Willemen Fysiotherapie - Ugchelen - V.V. Albatross

Om goed te presteren tijdens de trainingen en de competitie, is het belangrijk dat je fysiek fit blijft en conditioneel top bent. Op de juiste manier bewegen en een goede lichaamshouding spelen hierbij een belangrijke rol. Juist daarom hebben V.V. Albatross en Willemsen Fysiotherapie hun samenwerking versterkt. Tijdens de trainingsavonden van de selectie is er vanaf dit seizoen altijd een fysiotherapeut aanwezig. Om bewegingsoefeningen te doen en om de spieren soepel te houden.  Willemsen Fysiotherapie heet hierbij als belangrijke doelstelling om de kennis op dit gebied te delen met de verzorgers van V.V. Albatross. “Willemsen Fysiotherapie is er niet alleen voor de selectie, maar ook voor alle andere leden.  Juist dit punt wil het bestuur van Albatross ook onder de aandacht brengen. Want als onze leden om welke reden dan ook fysiotherapie nodig hebben, kunnen ze natuurlijk altijd bij Willemsen terecht”, aldus Bastiaan Bakker, voorzitter van Albatross.

 

FuturumShop.nl en V.V. Albatross willen sport toegankelijk maken voor iedereen

Logo FuturumShop.nl Apeldoorn - V.V. Albatross

V.V. Albatross is een samenwerking aangegaan met FuturumShop.nl dat officieel jeugdsponsor wordt bij de club. De sportiefste webshop van Nederland heeft zich voor minimaal drie seizoenen verbonden aan Albatross. Bastiaan Bakker geeft aan dat het doel van deze samenwerking is om voetbal toegankelijk te maken voor iedereen: “Dit begint bij het verder bouwen aan onze jeugdopleiding”. Harmen van der Meulen van FuturumShop.nl is blij om met Albatross een krachtige club te hebben gevonden om de jeugd meer aan het voetballen te krijgen: “Albatross heeft een goede jeugdopleiding, een regionale functie en heeft prima contacten met haar leden en de ouders. Dat is een belangrijke basis om samen initiatieven op te zetten voor de jeugd. Zoals de Voetbalschool Apeldoorn, waarin we wekelijks op vrijdagavond jeugdtrainingen geven onder leiding van professionele trainers met achtergrond bij o.a. Ajax en Vitesse. Deze voetbalschool is opgezet voor alle jonge voetballiefhebbers uit Apeldoorn en omstreken.”

“Wij zijn ontzettend trots dat zowel Willemsen Fysiotherapie als FuturumShop.nl zich intensiever aan ons gebonden hebben”, reageert Rik Dikken namens de sponsorcommissie van V.V. Albatross. “Wat Willemsen, FuturumShop.nl en Albatross hierin bindt zijn service en kwaliteit. Daar staan alle drie de organisaties voor. Door samen op te trekken zullen we elkaar gaan versterken. We zijn natuurlijk ook ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat beide sponsoren hebben in Albatross. Zeker is deze rare tijden. Daarom ben ik er 100% van overtuigd dat we met deze samenwerkingen mooie prestaties gaan neerzetten.”