Verbouwing en opening kantine


Het is een drukke tijd op de club. In het jaar dat we 100 jaar bestaan komt veel plannenmakerij van de afgelopen maanden tot uitvoering.

Naast de voorbereidingen voor het 100 jarig bestaan en de invoering van een nieuw kledingplan zal het jullie niet ontgaan zijn dat we bij de club druk bezig zijn met het opknappen van de kantine.

Sinds de laatste voetbal activiteiten eind juni zijn er veel mensen druk in de weer om onze kantine een facelift te geven. Met hulp van vele vrijwilligers en sponsoren hebben we al heel veel gedaan. We zitten inmiddels weer in de fase van de opbouw dus langzaam wordt het resultaat zichtbaar. De schilder is geweest, nieuwe vensterbanken zijn geplaatst, de timmerman is druk en de elektricien doet zijn ding. De komende week (vanaf 29-8 t/m 6-9) wordt er een nieuwe vloer in de kantine en hal gelegd en dan kunnen de nieuwe meubels en de raambekleding komen.

Kantine is vanaf zaterdag 14 september weer open

Dit alles heeft natuurlijk wel invloed op de opening van de kantine. De komende week mogen we er helemaal niet in en de week na 6-9 staat in het teken van inrichten en schoonmaken.
Vanaf zaterdag 14 september is de kantine weer open. We streven er naar om dan ook echt alles af te hebben maar dat wordt spannend. We weten in ieder geval wel zeker dat we vanaf die dag wel weer een warme bak koffie kunnen schenken en een lekker biertje kunnen tappen.
Vanaf de 14e is dus iedereen weer van harte welkom in onze mooi opgeknapte kantine.

Praktische zaken

Bezoekers van het complex kunnen gebruik maken van de toilet in de scheidsrechters ruimte. Er zal aangegeven worden waar dat is.
Waar mogelijk zijn thuiswedstrijden omgezet naar uit wedstrijden. Mbt de wedstrijden die wel thuis gespeeld worden zullen we regelen dat er wel drinken voor in de rust is.
Op de dag van de wedstrijd zal aangegeven staan waar dat te vinden is.

Hoe zag het er ook al weer uit?

Om het geheugen nog even op te frissen nog even een “voor” foto van de kantine.