RABO Clubsupport


Albatross doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport voor extra kapitaal van onze jeugd spelactiviteiten! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou?

Vanaf 27 september tot en met 11 oktober kun je stemmen op Albatross. Dat kan hier: https://www.rabo-clubsupport.nl/apeldoorn-en-omgeving/deelnemers

Hoe meer leden en vrienden van Albatross haar stem uitbrengen op de club, hoe meer geld Albastross ontvangt. Het beschikbare geld wordt namelijk naar rato verdeeld over de uitgebrachte stemmen.

De ‘Rabo ClubSupport’ is een actie van de Rabobank Apeldoorn. De Rabobank Apeldoorn stelt een deel van haar winst beschikbaar voor lokale clubs en verenigingen. Dit jaar is dat bedrag €100.000 euro. Vorig jaar ontving Albatross maar liefst € 1.196,- van de Rabobank. Dat bedrag proberen we dit jaar natuurlijk te overstijgen.

Jouw stem is dus geld waard: Breng hier je stem uit!!

De kleine lettertjes:
Om te stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Daarvoor moet je een rekening hebben bij deze bank. Als je een rekening hebt bij de Rabobank, zorg dan ook dat je lid wordt; anders kun je niet stemmen. Nog geen lid van de Rabobank? Klik dan hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/