Vera en Luciano Jeugdvrijwilligers van het jaar


Gelukkig hebben wij binnen Albatross veel jeugdleden die iets terug doen voor de club en de jeugd. Zo zijn er een aantal jeugdleden die training geven, wedstrijden fluiten of andere activiteiten doen voor de club. Daar zijn wij erg blij mee en we vinden het mooi om te zien hoe jeugdigen met elkaar omgaan en met elkaar opgroeien.

Dit seizoen is er een nieuwe prijs in het leven geroepen, namelijk de ‘Jeugdvrijwilliger van het jaar’-wisselbokaal. Deze gaat naar de persoon die in dat seizoen buitengewoon veel voor de jeugd binnen de club heeft gedaan. Daarbij hoort ook nog een leuke andere prijs.

Dit seizoen is de prijs naar twee mensen gegaan, die iedere week klaarstaan om (meestal) meerdere wedstrijden te fluiten en verder ook altijd alles willen doen. Vera van de Kamp en Luciano de Graaf mogen zich Jeugdvrijwilligers van het jaar noemen, naast de wisselbokaal ontvingen ze tijdens de vrijwilligers feestavond een dinercheque namens Albatross, deze werd mede mogelijk gemaakt door De Smoezer. Het Jeugdbestuur wil graag Vera en Luciano en ook alle andere jeugdige vrijwilligers bedanken voor hun inzet.