Tussenstand Grote Clubactie 19 oktober 2023 voor UVV Albatross


In oktober zijn we vol enthousiasme gestart met de lotenverkoop voor de Grote Clubactie. We bevinden ons nu in de tweede helft van de actieperiode, die loopt tot 12 november 2023. Tot op heden hebben we al bijna € 2.000 opgehaald van ons streefbedrag van € 3.000.

Dit is een geweldig resultaat! Maar we willen natuurlijk ons uiteindelijke doel bereiken, en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Voor elke verkochte lot van € 3 gaat € 2,40 rechtstreeks naar U.V.V. Albatross. Bovendien maken de lotenkopers kans op fantastische prijzen, zoals € 100.000, een auto, een reischeque en nog vele andere mooie prijzen.

Er resten nog iets meer dan 3 weken om loten te kopen of te verkopen, dus er is nog volop tijd om mee te doen. Aan het begin van de actie hebben alle spelers van onze teams een persoonlijke verkooplink ontvangen, waarmee de opbrengst direct aan hun team wordt gekoppeld. Daarnaast zijn er spelers die meedoen aan de Grote Clubactie met papieren loten. Deze papieren loten kunnen tot 31 oktober worden ingeleverd bij de box in de kantine.

Wij wensen iedereen veel succes met de verkoop! Samen kunnen we ons doel bereiken en bijdragen aan het succes van UVV Albatross.

Samen staan we sterker!