Trainingstenue voor alle leden


Er is een leuk initiatief ontstaan om het trainingstenue waar ons eerste elftal in traint beschikbaar te stellen voor al onze leden. Dit zorgt voor eenheid en een stukje verbondenheid, hoe leuk is het om met het hele team in hetzelfde tenue te trainen. Ook heeft dit tenue de primeur met het logo voor het honderd jarig-bestaan erop.

In samenwerking met 100% Voetbal kunnen onze leden (jeugd en senioren) dit trainingstenue voor een aantrekkelijke prijs kopen, €30,- voor kleinere maten (tot en met maat 164) en €32,50 voor grotere maten (vanaf maat S). Hiervoor wordt een compleet Adidas tenue zoals hieronder is afgebeeld geleverd (shirt, short en kousen).

Wat verder leuk is aan deze actie is, is dat 100% Voetbal ook nog een deel van de opbrengst teruggeeft aan Albatross! En bij de tenues voor jeugdleden zijn deze tevens voorzien van sponsoren, die ook een bijdrage leveren aan de club! Door de aanschaf van een tenue dragen onze leden dus ongemerkt bij aan de festiviteiten rondom het 100-jarig bestaan van Albatross.

Aankomende week is er de mogelijkheid om een tenue te passen en te bestellen, dit kan op dinsdag (25-09), woensdag (26-09) en donderdag (27-09) van 19:00 uur tot 20:00 uur.