Terug naar de jaren 90 op het terrein van Albatross


Feestweekend bij Albatross

In het eerste weekend van juli streek de organisatie van het 90’s Event Ugchelen neer op het terrein van Albatross. In een gigantische tent gingen rond de 1700 bezoekers verdeeld over 2 avonden flink uit hun dak op muziek uit de jaren negentig.

Op vrijdagavond was Mental Theo in de tent en zorgde voor een knalfeest. Dat was in de wijde omtrek te horen. Al was de gemeente erg tevreden, beide avonden kwamen ze controleren en alles voldeed aan de gestelde voorwaarden. Naast het repertoire van Mental Theo was ook de band “It all started in the nineties” aanwezig en maakte DJ Martijn de avond compleet.

Zaterdag overdag was het een sportieve strijd tussen diverse dorpen.  Teams gingen heel fanatiek met elkaar de strijd aan door diverse spellen te doen. Ridderkerk ging met de prijs en de eer naar huis.In de avond was het weer swingen geblazen met o.a. de band  “Hard to Get” Deze Nederlandse coverband gaf een prachtige show weg met zelfs vuur en confetti. Trek gekregen van al dat dansen? Dan was je op het buitenterrein aan het juiste adres. Bij diverse Foodtrucks kon je heerlijke snacks kopen. De sfeer was er ontspannen en gezellig… ons kent ons..

Nog muntjes over? Geen probleem op zondag kon je de laatste muntjes uitgeven op het terrein terwijl de Grand Prix van Oostenrijk werd getoond op de schermen. En ook de luchtkussens stond te shinen in het zonnetje voor de buurtkinderen.

Al met al een geslaagd weekend met ook nog de wielerronde van Ugchelen, inclusief hardloopwedstrijd in de Steinenbuurt.

Albatross vond het leuk om gastheer te zijn voor dit mooie 90’s Event Ugchelen. Hopelijk zien we elkaar volgend jaar weer!

 

Photo credits: organisatie 90’s Event Ugchelen. Wil je meer foto’s bekijken? Ga dan naar: https://90seventugchelen.nl/fotos/