Rabo Club Support UVVAlbatross Ugchelen 2023

Stem op Albatross voor Rabo Clubsupport 2023!


Beste Albatross-leden en -vrienden,

Het is weer die tijd van het jaar waarin we als één team moeten optreden en onze krachten moeten bundelen voor een gemeenschappelijk doel. We hebben jouw steun nodig om ons volgende project te realiseren en we roepen iedereen op om mee te doen. Dus, lees snel verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de groei van onze geweldige voetbalclub!

⚽ Het kunstgrasveld vervangen

Dit jaar is ons doel duidelijk: Ons kunstgras is aan vervanging toe. We willen deze vervangen door een variant die voldoet aan alle wet- en regelgeving, waarbij duurzaamheid ook een van de belangrijkste aandachtspunten is.

🗳️ Stemmen is geld doneren

Hier komt jouw rol in het spel! Van 4 t/m 26 september 2023 op kun je stemmen op UVV Albatross voor Rabo ClubSupport. Hoe meer leden en vrienden van Albatross hun stem uitbrengen, hoe meer geld onze club ontvangt van de Rabobank. Elk lid, elk familielid, elke vriend telt. Jouw stem maakt echt het verschil.

Stemmen is eenvoudig en snel. Ga naar de Rabo App of Rabo Online Bankieren en laat je stem horen!

🎴 Hoe kun je stemmen in de Rabo App?

  1. Log in op de Rabo App of de Rabobank website.
  2. Navigeer naar het gedeelte ‘Service’ onderaan het scherm.
  3. Ga naar ‘Zelf regelen’,
  4. Klik op de optie ‘ClubSupport’.
  5. Druk op ‘breng je stem uit’.
  6. Blader door de lijst van deelnemende clubs.
  7. Selecteer minimaal drie clubs
  8. Let op: Je kunt dit jaar twee keer op Albatross stemmen
  9. Klik daarna op ‘Stem bevestigen’ om je stem uit te brengen.

💰 Jouw stem telt

Laten we teruggaan naar de basis: jouw stem betekent directe financiële steun voor Albatross. De Rabobank Apeldoorn deelt een deel van haar winst uit om lokale clubs en verenigingen zoals de onze te ondersteunen. Vorig jaar ontvingen we meer dan duizend euro dankzij jullie steun. Dit jaar kunnen we dat opnieuw bereiken, maar we hebben jouw hulp nodig.

👉 Word lid van de Rabobank

Denk eraan, om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Als je al een rekening hebt bij de Rabobank, zorg er dan voor dat je ook lid wordt om te kunnen stemmen. Nog geen lid? Geen probleem, dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Wat het kost? Niets, alleen een paar seconden van je tijd je kunt hier lid worden: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/.

💪 Samen voor succes

Beste leden en vrienden van Albatross, laten we samenwerken om ons doel te bereiken. Jouw stem is de sleutel tot ons succes. Laten we er samen voor zorgen dat ons ballenhok wordt vernieuwd en uitgebreid, zodat we nog vele jaren van geweldig voetbal kunnen genieten.

Dus waar wacht je op? Breng nu je stem uit in de Rabo App of Rabo Online Bankieren en help ons deze belangrijke stap te zetten. Samen kunnen we het verschil maken!

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur van U.V.V. Albatross

 

Ps. je kunt ook stemmen door gewoon naar deze link te gaan: https://www.rabo-clubsupport.nl/apeldoorn-en-omgeving/stemmen