Joop Vink en Ab Mulder benoemd tot Lid Van Verdienste


Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 2 oktober vond er een bijzondere gebeurtenis plaats. In de kantine van onze mooie voetbalclub werden Joop Vink en Ab Mulder gehuldigd als echte ‘leden van verdienste’ van Albatross.

Laten we beginnen met Joop Vink, een naam die synoniem is geworden met onvermoeibare toewijding aan onze club. Joop heeft zich door de jaren heen op talloze manieren ingezet voor Albatross. Zelfs nu, in het heden, kun je hem meerdere dagen per week vinden op ons complex, waar hij met ongekende passie en inzet ervoor zorgt dat alles er tiptop uitziet. Dankzij Joop blijft ons complex altijd stralen.

En dan hebben we Ab Mulder, een vertrouwd gezicht binnen Albatross gedurende vele jaren. Hij heeft talloze projecten en activiteiten opgepakt en tot een succes gemaakt. De laatste tijd heeft Ab zich in het bijzonder ingespannen om sponsoren aan onze club te binden, waardoor we belangrijke investeringen hebben kunnen realiseren. Maar Ab is meer dan alleen een sponsorwerver; als hij een commerciële kans ziet die de club kan helpen, grijpt hij die met beide handen aan.

Deze benoemingen tot ‘lid van verdienste’ zijn daarom meer dan verdiend.

Laten we Ab Mulder en Joop Vink van harte feliciteren met deze welverdiende eretitel!