Rabo Clubsupport 2020


Albatross doet dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! Met het bedrag dat we ontvangen willen we nieuwe materialen voor de jeugd aanschaffen en het materialen hok opknappen en uitbreiden! Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou?

Vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober kun je stemmen op Albatross. Dat kan via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/apeldoorn-en-omgeving/deelnemers

Hoe meer leden en vrienden van Albatross haar stem uitbrengen op de club, hoe meer geld Albatross ontvangt. Het beschikbare geld wordt namelijk naar rato verdeeld over de uitgebrachte stemmen.

De ‘Rabo ClubSupport’ is een actie van de Rabobank Apeldoorn. De Rabobank Apeldoorn stelt een deel van haar winst beschikbaar voor lokale clubs en verenigingen. Vorig jaar ontving Albatross maar liefst € 1.002,- van de Rabobank. Dat bedrag proberen we dit jaar natuurlijk te overstijgen!

Jouw stem is dus geld waard: breng hier je stem uit!!

De kleine lettertjes:
Om te stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Daarvoor moet je een rekening hebben bij deze bank. Als je een rekening hebt bij de Rabobank, zorg dan ook dat je lid wordt; anders kun je niet stemmen. Nog geen lid van de Rabobank? Klik dan hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/