Oliver Nijhof erelid van U.V.V. Albatross


Bij de Ugchelse Voetbal Vereniging Albatross zijn er veel vrijwilligers in de weer om ervoor te zorgen dat er iedere week weer gevoetbald en getraind kan worden. Vrijwilligers zijn de centrale personen om de vereniging draaiende te houden. En daar zijn we trots op!

Er zijn vrijwilligers die dag en nacht bereikbaar zijn en overal willen bijspringen. Zo’n persoon is Oliver Nijhof, binnen Albatross beter bekend als Olly. Zijn inzet is onvoorwaardelijk, evenals zijn liefde voor de vereniging. Daarom is Oliver tijdens de Algemene Ledenvergadering van dit jaar door het bestuur benoemd tot Erelid. Onder toeziend oog van zijn familie ontving Olly van voorzitter Bastiaan een oorkonde en een mooie bos bloemen.

“Het erelidmaatschap is een zeer unieke eretitel die je kunt krijgen binnen U.V.V. Albatross. Alleen vrijwilligers die de vereniging een uitzonderlijke dienst hebben bewezen komen in aanmerking voor deze titel. Het erelidmaatschap van Oliver Nijhof is door het bestuur worden voorgedragen aan de ledenvergadering. De leden hebben vervolgens ingestemd met deze benoeming. Meer dan verdient”, aldus voorzitter Bastiaan Bakker. Hij voegt er nog aan toe “we hopen dat Olly nog vele jaren voor de club actief zal zijn”.