Go Ahead Eagles Masterclass UVV Albatros Ugchelen

Go Ahead Eagles Masterclass Aanvallen bij VV Albatross


Het aanvallende spel zit in het DNA van Go Ahead Eagles. Mede hierdoor speelt deze Deventer voetbalclub volgend seizoen in de Eredivisie. Wie wil er nu niet van leren van dit succes? Daarom krijg jij de kans om onder de professionele begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers van GA Eagles een Masterclass Aanvallen te volgen.

Want bij VV Albatross organiseren we in samenwerking met Go Ahead Eagles een gave Masterclass gericht op het thema Aanvallen. Op zondag 30 mei is de Masterclass van 10.30 uur – 14.00 uur.  Tijdens deze specifieke masterclass worden de trainingen speciaal op het onderwerp Aanvallen aangepast en zal de coaching erop gericht zijn om je binnen dit specifieke onderdeel te ontwikkelen. Of je nu aanvaller bent, middenvelder, keeper of verdediger, deze Masterclass is interessant voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar.

Go Ahead Eagles Masterclass VV Albatross Ugchelen

Een leuk en uitdagend voetbalprogramma

Tijdens de Masterclass draait het om het plezier van het voetbalspel. Er wordt een kwalitatief en uitdagende training gegeven, waarbij de jeugdspelers op een leuke manier meer inzicht zullen krijgen in het aanvallende voetbalspel.

Wat kunnen deelnemers verwachten?

– Specifieke veldtraining gericht op aanvallend voetbal
– Gezonde tussendoortjes en drinken
– Professionele begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers
– Go Ahead Eagles medaille als aandenken

Schrijf je in voor deze Masterclass Aanvallen

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.ga-eagles.nl/techniektrainingen (let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar). De kosten voor deze Masterclass zijn € 32,50.