Corona protocol sinds 29-09-2020


Helaas zijn de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus van dien aard dat er nieuwe maatregelen dienen te worden genomen. Wij volgen hierin strikt het advies van de KNVB, dat hier na te lezen is: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Belangrijke aspecten zijn:

  • Het clubhuis blijft gesloten en is slechts in overleg met het hoofd- en jeugdbestuur te gebruiken door commissies voor overleg.
  • Tijdens trainingen zijn alleen voetballende leden en kaderleden (die op dat moment trainen) welkom op het complex.
  • Volwassenen parkeren de fietsen en brommers buiten het hek.
  • Er is geen publiek welkom tijdens wedstrijden, slechts spelers die moeten voetballen, arbitrage, kaderleden en de benodigde ouders die rijden bij jeugdspelers (tot en met 19 jaar) bij de tegenpartij.
  • Wij gaan ervan uit dat bovenstaande richtlijnen onderling worden gehandhaafd en men elkaar aanspreekt indien dit niet zo is. Zo niet zal het hoofd- of jeugdbestuur worden ingelicht.

Laten wij dit weer met z’n allen doen en er essentie in ogenschouw nemen, namelijk dat het niet wenselijk is dat er groepen mensen bij elkaar komen. Alleen dan, kunnen onze leden hun zo geliefde sport blijven uitoefenen!