Avia Mid Winter Toernooi 2018


Afgelopen zaterdag is het jaarlijkse Avia Mid Winter Toernooi voor mini’s tot en met de JO13 pupillen gespeeld, nadat het de week ervoor door slecht weer nog werd afgelast. Het was met zo’n 100 spelers gezellig druk op de velden. Met een lekker muziekje (beschikbaar gesteld door Martijn Roest van Final-Sound) op de achtergrond werd de teamindeling bekend gemaakt voor de spelers.
Voor dat er kon worden gespeeld werd er eerst nog een gezamenlijke warming-up uitgevoerd onder leiding van Daniel Krosse en Stef Buijs.

Er werd gestreden in landenteams, waardoor het hoofdveld en het kunstgrasveld lekker vrolijk gekleurd raakten. De teams werden enthousiast begeleid door een eigen bondscoach.
De JO12 en JO13 speelden hun wedstrijden op het kunstgras waarbij er diverse leuke trucjes en acties te zien waren. Hier ging Brazilië met de hoogste eer strijken na de laatste beslissende wedstrijd van Nederland te hebben gewonnen! Nederland werd hier tweede en Italië en Spanje volgden met een 3e en 4e plek.
De mini’s, JO8, JO9, JO10 en JO11 speelden tegelijkertijd op het hoofdveld. Na leuke wedstrijden, waarbij de nodige strijd geleverd werd , ging Argentinië aan de haal met de gouden medaille bij de JO10 -JO11 en werd Nederland tweede en Spanje derde.
Bij de minis, JO8 en JO9 werd na een spannende strijd Engeland de kampioen en werd Nederland tweede en Ierland derde.
Het was leuk om te zien dat er volop werd gestreden, maar dat er vooral sportief en met plezier gespeeld werd.

Tussen de wedstrijden door konden de spelers hun penalty skills laten zien bij het penalty schieten.
Er was een echte profkeeper, Jordy Rondeel van de Graafschap, ingehuurd om de penalty’s tegen te houden. Dit was voor hem nog een hele opgaaf, want er zaten en paar heel mooie tussen.

Na afloop gingen alle deelnemers naar huis met een medaille en een mooie Albatross-herinnering.

Graag willen wij de kinderen, de scheidsrechters, de bondscoaches, het publiek en de mensen achter de bar bedanken voor hun inzet en het enthousiasme! Maar de sponsoren willen wij in het bijzonder bedanken! Zonder hun bijdrage was dit toernooi niet mogelijk geweest. De sponsoren waren:

AVIA Ugchelen (hoofdsponsor van dit gezellige toernooi)
Bessels Tweewielers

Naast deze twee Ugchelse ondernemers zijn er nog meer sponsoren (veelal ondernemende (groot)ouders van onze eigen jeugd) die dit initiatief steunen. Dit zijn:

BDO Accountants en Belastingadviseurs
Spelers & begeleiding Albatross 1
Houtkubus Vloeren
Larbora “Uw persoonlijke bedrijfsarts”
Willemsen Fysiotherapie
Promohouse
ITS Foils
Eethuisje De Heuveltjes Voorthuizen
Camping de Wapenberg
Dutch Coating Center
Futurumshop.nl
Edding

Wij zien jullie volgend jaar graag weer tijdens dit leuke evenement!