Albatross jubilarissen 2024 geëerd tijdens de nieuwjaarsreceptie


Een eerbetoon aan de trouwe harten van VV Albatross

Bij VV Albatross vieren we niet alleen het voetbal, maar ook de mensen die onze club tot een thuis maken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 13 december hebben we een aantal bijzondere leden in het zonnetje gezet: onze jubilarissen. Deze toegewijde individuen zijn het kloppend hart van onze club, elk met hun unieke verhalen en bijdragen.

Jeroen Dekker – 25 Jaar van voetbalexcellentie
Jeroen Dekker is een ware legende op het veld, bekend om zijn ongeëvenaarde vaardigheden als jeugdscheidsrechter en jeugdtrainer. Zijn tijd in zowel het eerste als het tweede elftal werd gemarkeerd door talloze doelpunten, waarmee hij drie kampioenschappen hielp veiligstellen. Jeroen’s toewijding en passie voor VV Albatross maken hem tot een onvergetelijk lid van onze clubfamilie.

Dominique Buitenhuis – Een kwart eeuw van veelzijdige toewijding

Dominique’s bijdrage aan UVV Albatross strekt zich uit van het veld tot de zijlijn. Als jeugdscheidsrechter, jeugdtrainer, en trainer van het meisjesteam, heeft hij een onmiskenbare impact gehad. Zijn rol als grensrechter bij diverse elftallen, en zijn tijd als speler in het tweede, derde en vierde elftal, benadrukken zijn veelzijdigheid en engagement binnen onze club.

Chris Janssen – 25 Jaar clubhumor en teamgeest

Chris staat bekend om zijn unieke combinatie van humor en toewijding. Zijn avonturen, zowel op als buiten het veld, en zijn vermogen om zijn vader Jan Janssen te betrekken bij het team als coach en sponsor, benadrukken zijn charisma. Zijn speeltijd in het tweede en derde elftal en zijn rol als lolbroek hebben een blijvende indruk achtergelaten op Albatross.

Edwin Pieters – 40 Jaar van passie en plezier

Edwin’s hart voor de club is evident in zijn jarenlange inzet, zowel als speler en als geliefde trainer. Zijn humoristische start in het eerste elftal (iets met een gevraagde wissel al na 15 minuten spelen) en zijn rol als toegewijde trainer van het jeugdelftal van zijn zoon tonen zijn unieke karakter en liefde voor de sport en VV Albatross

Lammert Schakelaar – 50 Jaar van trouwe clubgeest

Lammert, een trouwe speler in de lagere elftallen, staat bekend om zijn levendige aanwezigheid in het clubhuis en zijn tijd als inspirerende leider van een lager elftal. Zijn halve eeuw bij de club getuigt van een diepgewortelde passie en een onvergetelijke bijdrage aan de clubcultuur.

Jerry Kolvoort – Een halve eeuw van allround inzet

Jerry’s veelzijdige betrokkenheid bij UVV Albatross, van speler in het eerste elftal tot trainer en leider van lagere elftallen, maakt hem tot een van de meest gerespecteerde figuren binnen de club. Zijn werk in de sponsorcommissie en zijn rol als sponsor en barman bij grote evenementen onderstrepen zijn onmiskenbare toewijding.

Herman Kaal – 70 Jaar van onwrikbare clubliefde

Herman, berucht als ‘gemene’ speler in het tweede elftal, heeft met zijn bakkerij jarenlang een cruciale rol gespeeld als sponsor van Albatross. Zijn zeventigjarige lidmaatschap symboliseert een levenslange verbondenheid met de club, waarbij zijn speelstijl en bijdragen legendarisch zijn binnen de gemeenschap.

Steven Holtman – Zeventig jaar van voetbalerfenis

Steven’s reis door de rangen van VV Albatross, van een verdienstelijke speler in het eerste elftal tot een leidende rol in het eerste en andere elftallen, toont zijn veelzijdigheid en toewijding. Zijn lange staat van dienst en zijn vermogen om zich aan te passen en bij te dragen aan verschillende aspecten van de club, maken hem tot een ware pijler van onze voetbalgemeenschap.

Jouw herinneringen
Deze jubilarissen hebben niet alleen een stempel gedrukt op VV Albatross, maar ook op de harten van velen van ons. Heb jij speciale herinneringen of ervaringen met deze clubiconen? We nodigen je uit om jouw verhalen en anekdotes met ons te delen. Laten we samen de herinneringen vieren en de verhalen van onze jubilarissen levend houden!