Albatross jeugd rookvrij vanaf komend seizoen


Het bestuur is voornemens om vanaf het komende seizoen ons mooie complex rookvrij te maken tijdens uren dat de jonge jeugd actief is. Dit betekent dat er op doordeweekse dagen tot 20.00 uur en op zaterdag tot 13.00 uur niet gerookt mag worden binnen het hek (er zal ook geen rookplek komen).

De gedachte hierachter is dat we roken uit het zicht van de jonge jeugd willen houden. Waarom dan wel na deze tijden vraagt u zich wellicht af? Vanaf deze tijden is er ook alcohol verkrijgbaar door volwassenen en zijn er volwassen leden actief op het complex en in deze fase vinden wij het nog niet gepast om onderscheid te maken tussen roken en de verkrijgbaarheid van alcohol.

Dit plan kan alleen slagen als we ons er met zijn allen voor inzetten. En dus ook elkaar hierop aanspreken. Er zal vanaf komende zomer duidelijk worden gemaakt op meerdere plekken op het complex dat roken niet wenselijk is tijdens deze uren.

Mocht u gegronde bezwaren hebben tegen dit plan, meldt u zich dan bij het jeugdbestuur via: jeugdvoorzitter@uvvalbatross.nl