Abrupt einde competitie seizoen 2019-2020


Geachte Leden,

Allereerst wil ik graag onze leden en hun naasten sterkte wensen die zelf ziek zijn of waarvan dierbaren zijn ontvallen door Corona.

Wie had verwacht dat dit seizoen zo zou eindigen… Dat het seizoen 2019-2020 naast het feit dat wij ons honderd jarig bestaan vierden de boeken in zal gaan als het seizoen waarin slechts één ruime seizoenshelft is gevoetbald zonder eind resultaat. We zaten er net zo lekker in, veel getraind omdat het weer het toe liet in de winter. Het complex lag er mooi  bij na de winter. De senioren selectie begon op stoom te komen, met zelfs een overwinning van ons vlaggenschip op de koploper (SV Epe) in de derde klasse. Er waren mooie activiteiten voor de jeugd en senioren in het vooruitzicht. Maar door het Corona virus zal de competitie helaas niet meer worden hervat en zullen trainingen en andere activiteiten niet meer mogen tot in ieder geval eind april, meer informatie is hier te vinden. Dit is uiteraard zeer teleurstellend, maar wel begrijpelijk, gezondheid en zo weinig mogelijk slachtoffers staat voorop!

De penningmeester overlegd met het bestuur of er maatregelen genomen moeten worden en zo ja welke, om ervoor te zorgen dat onze mooie club deze periode zonder extra inkomsten doorkomt.

Het advies van het jeugdbestuur is om bezig te blijven met de bal (uiteraard binnen de voorschriften van de overheid), maar dit geldt zeker ook voor senioren die dit leuk vinden! Kort voordat Corona ons trof zijn wij een partnerschap aangegaan met Go Ahead Eagles, zij organiseren challenges waar jullie aan deel kunnen nemen, deze zijn hier te vinden. Maar er zijn inmiddels ook leden die challenges bedenken en delen. Een voorbeeld hiervan is Joris uit de JO10-1, hier te vinden. Mochten meer leden degelijke initiatieven hebben, deel dat dan met communicatie@uvvalbatross.nl.

Mochten er vragen zijn dan kan dat via voorzitter@uvvalbatross.nl.

Zodra er nieuws is met betrekking tot wanneer er weer activiteiten gaan plaatsvinden, zullen wij dit middels de website communiceren. Hopelijk komen wij met ons allen deze periode zo spoedig en goed mogelijk door, om ons weer te kunnen verenigingen bij Albatross! Voor nu wens ik iedereen veel gezondheid toe!

 

Met vriendelijke groet,

Bastiaan Bakker

Voorzitter V.V. Albatross.