98 Jarige bestaan van Albatross


Afgelopen zondag vierde Albatross haar 98-jarige bestaan. Wie jarig is trakteert, dus er stonden een drietal activiteiten op het programma die deze feestelijke dag glans moesten geven. Het 2e verzorgde de eerste activiteit, door de wedstrijd af te trappen tegen vv Twenthe. De score eindige in een 4-4 waardoor helaas maar 1 punt werd verdiend. Aansluitend aan deze wedstrijd was de hoofdactiviteit, waarin erelid Ome Gerrit zijn naam aan de “veranda” toegeschreven kreeg, waarbij meer dan 300 mensen aanwezig waren om dit te bewonderen. Lang niet iedereen kent zijn achternaam, maar Ome Gerrit kent iedereen. Hij heeft meer dan veertig jaar de pupillen getraind. Door afnemende gezondheid moest hij daar twee jaar geleden mee stoppen. Ome Gerrit is nog steeds iedere donderdagavond en zaterdagochtend bij de club te vinden. Het 1e elftal zorgde tot slot voor de laatste activiteit, met een thuiswedstrijd tegen angstgegner Heeten, waarbij met 2-0 werd gewonnen en de 3 punten thuis bleven.

RTV Apeldoorn was ook aanwezig om de opening van de Ome Gerrit Veranda vast te leggen. Het item is hier te vinden en begint vanaf minuut 9:02.

Verder zijn er natuurlijk ook foto’s gemaakt van deze gelegenheid, deze zijn in de fotogalerij te vinden.

Er is nu ook de kans om op Ome Gerrit te stemmen als clubheld van 2017. Doe dat via www.clubheld2017.nl. Geef je stem aan de man die het verdient.

Ome Gerrit,

Zondag hebben we het dan allemaal beleefd,
Ome Gerrit die bij Albatross zijn eigen veranda heeft.
Tal van jaren heeft u Albatross gediend,
We hebben veel mensen gesproken en iedereen vond het meer dan verdiend.
Vele dingen proberen we bij de club te organiseren,
Maar vaak moet u overal weer achteraan om mensen te motiveren.
Deze keer geen vergaderingen of vaak bij elkaar komen,
Men zegt Ome Gerrit, en iedereen komt uit alle hoeken aanstromen.
Misschien is dit wel het mooiste compliment wat iemand kan krijgen,
En wordt het tijd om te zwijgen.
Ome Gerrit bedankt voor alles wat u voor ons heeft gedaan,
En vergeet niet nog regelmatig naar uw club toe te gaan!