Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie 2023


Op zaterdag 23 september 2023 ging de Grote Clubactie van start. Ook dit jaar neemt V.V. Albatross deel en wij hopen op de medewerking van al onze leden bij het verkopen van loten. Door de verkoop van deze loten verdienen we € 2,40 per lot, wat bijdraagt aan de financiering van jeugdactiviteiten.

Pupillen ontvangen op aanvraag een verkoopboekje met een persoonlijke QR-code van hun trainer of leider. Alle jeugdleden krijgen van het jeugdbestuur een e-mail met een link naar hun individuele verkooppagina. Het is tevens mogelijk om loten aan te schaffen via de verkooppagina van V.V. Albatross, bereikbaar via de volgende link: Online Loten V.V. Albatross. We moedigen aan om deze link met je familie, buren en vrienden te delen, zodat zij van jou een lot kopen.

Het is van groot belang om zo snel mogelijk te beginnen met de verkoop van loten. Houd er rekening mee dat de online verkoop en het invoersysteem voor verkoopboekjes in ‘Mijn Grote Clubactie’ op 13 november om 23:59 uur sluiten. Tevens sluit op deze dag de bestelmodule voor papieren loten zonder verlenging. Zorg ervoor dat alle machtigingen tijdig worden ingevoerd.

Papieren loten kunnen nog tot en met 27 november worden verkocht, een dag voor de trekking. Het betreft hier de fysieke loten en niet de machtigingsformulieren in de verkoopboekjes. De trekking zal plaatsvinden vanaf 29 november, waarbij lotenkopers tevens kunnen ontdekken of ze in de prijzen zijn gevallen naast het steunen van de vereniging.

Wij nodigen alle leden uit om deel te nemen aan de Grote Clubactie en deze kans aan te grijpen om V.V. Albatross te ondersteunen. Je kunt online loten kopen via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/v.v.-albatross/80185.

Wij danken je bij voorbaat voor jouw medewerking.

Samen streven we naar een succesvolle campagne voor onze vereniging!