Vooruitblik Jeugd Activiteiten 2020


Beste Albatrossers! Spannend nieuws voor de jeugd!
 
Om maar direct met de deur in huis te vallen: het wordt een spetterend 2020 met vele leuke activiteiten voor jou. We gaan dit alles uit de doeken doen in februari (uitnodiging volgt), maar een kleine sneak preview:
  1. Deze week start de promotie van de Vitesse zondagochtend trainingen. Naast het Vitesse trainingscomplex op Papendal worden deze trainingen vanaf maart ook bij Albatross gehouden. En daar zijn we trots op! Een cyclus van 8 zondagen, waarbij alle jeugd, van Albatross of daarbuiten, zich kan inschrijven voor deze professionele trainingen!
  2. En wist je dat je jezelf nu ook al kunt inschrijven voor het GA Eagles voetbalkamp, dat in de zomervakantie bij Albatross wordt gehouden, met kans op gescout te worden: https://go-ahead-eagles.soccer-camps.nl
En als jij denkt dat dit alles is? Er komen nog veel meer activiteiten met Vitesse en GA Eagles. Van wedstrijdkaarten tot FIFA skillgame dagen en van dames only activiteiten tot aan meet-and-greats! Uiteindelijk is dit voor ons de start om verder door te groeien naar de beste en leukste jeugdvoetbalopleiding van Apeldoorn!