Voetbalkamp 2018


Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zover! Zaterdag 9 juni stonden de eerste kinderen om 12.30 uur voor het hek. Waar de één stond te trappelen van ongeduld, vonden anderen het toch ook wel erg spannend.

Spullen werden in de tenten gelegd, t-shirten werden uitgedeeld en de teams waren bekend!

Een middag vol activiteiten van een klimwand tot aan een stormbaan en een lekker potje voetballen. In de pauze konden de kids genieten van een heerlijk ijsje van IJskaffee de Kei! Ondertussen kwam Jurry van Snackbar ’t Bikkertje lekker patat bakken, dus genoten alle kids van een bakje patat en een snack.

En toen was het zover: de Playbackshow! Sommige deelnemers werden al nerveus, maar op het podium ging het fantastisch.
Er waren diverse act’s en sommige act’s eindigden zelfs in een polonaise, feest in het clubhuis! De act van de avond waren een aantal jongens die de Trappelzakboogie deden en daarvoor kregen zij de originaliteitsprijs. Maar de klapper van de avond was Cain, die er met de wisselbeker vandoor ging met zijn playback act van Waylon.

Rond de klok van 22.00uur werd het kampvuur aangestoken. Er werden moppen verteld, er werd gezongen en de marshmallows werden gegrild. Het was een heerlijke avond! De allerkleinste kregen toch wel slaap en gingen lekker naar de tent…. de rest volgde langzaam, op sommige “die hards” na ?. Het was verder een rustige nacht.

Zondagochtend werden de eerste vroege vogels al om 05.30 uur wakker… Rond de klok van 07.00 uur was iedereen al lekker wakker en stonden er in de kantine gesmeerde broodjes klaar. De muziek ging weer aan, de activiteiten werden opgebouwd! Deze ochtend stond in het teken van lekker vrij spelen. Van levend twister, levend tafelvoetbal tot aan schieten op een oude auto… maar wat natuurlijk niet mocht ontbreken was de water glijbaan van vorig jaar! Er werd gelijk al bij het ontbijt gevraagd.. gaan we nog glijden vandaag? Uiteraard gaat dat gebeuren.

We kunnen weer terugkijken op een zonnig geslaagd weekend! Alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp!

Ongeveer 600 foto’s van het voetbalkamp kunnen bekeken worden in de fotogalerij!

Sportieve groet, de organisatie!