Voetbalkamp 2017


Na maanden van voorbereiding, veel mailtjes, appjes, telefoontjes en een hoop geregel verder, was het dan eindelijk zover, er was weer een Voetbalkamp bij Albatross!

Om de kosten te dekken organiseerden we een sponsorloop, daar werd een mooi bedrag mee opgehaald, waarvan inmiddels ook een deel van het opgebrachte geld geschonken is aan de stichting Make a Wish.

Nadat begin juni de laatste dingen besproken en geregeld waren, kon het dan toch echt gaan beginnen.

De tenten werden donderdag opgezet door een team enthousiaste vrijwilligers van Albatross, daarvoor hartelijk dank!

Zaterdagochtend konden we beginnen met opbouwen en zo rond 12.45 uur verschenen de eerste kinderen aan de inschrijftafel. Waar de één stond te trappelen van ongeduld, vond een ander het toch allemaal wel erg spannend.

De spullen werden in de tenten gezet, luchtbedden opgeblazen en na de uitleg en het uitdelen van de mooie Voetbalkamp-shirts kon het spektakel beginnen!!

Verschillende teams werden gevormd en streden om de meeste punten. De zaterdag stond in het teken van spelletjes; levend tafelvoetbal, gatenkaasschieten, voetbal-sjoelen, een stormbaan en nog veel meer, in de pauze een heerlijk ijsje en weer verder.

De dag werd afgesloten met een bbq, aansluitend een disco waarin we toch wel hele coole dans-move’s voorbij hebben zien komen.

Tegen een uur of 22.00 tijd voor het een kampvuur, moppen tappen en toen de moppen op waren werden ze gewoon zelf verzonnen.

Toen werd het toch echt tijd om de tenten in te gaan en te gaan slapen….

Op zondagochtend ontbijt met vooral slaperige koppies, zoveel was er niet geslapen ‘s nachts?.

Daarna ochtendgymnastiek, gevolgd door een voetbaltoernooitje.

Wegens slaapgebrek en de warmte werden de wedstrijdjes wat ingekort en om de tijd toch vol te maken werd er een zeephelling gemaakt. 2 grondzeilen van de tenten, een fles zeep en een tuinslang en na even testen door wat enthousiaste papa’s konden de kids de glibberige helling af. Wat een plezier!

Deze ochtend werd afgesloten met de prijsuitreiking en de ouders kwamen zo langzamerhand de kinderen weer ophalen.

Even bijkletsen met een lekker broodje erbij, maar veel kinderen wilden toen toch wel erg graag naar huis, uitrusten, bijslapen en nagenieten van een leuk weekend.

We hopen dat iedereen het naar de zin heeft gehad, wij in ieder geval wel!

Iedereen persoonlijk bedanken is onmogelijk, maar zonder de pupillen vanaf de mini’s tot en met de D, ouders, vrijwilligers van Albatross, sponsoren en iedereen die mee geholpen heeft, was het niet mogelijk geweest zo’n geweldig weekend neer te zetten.

Dus namens de organisatie, Hartelijk Dank en tot volgend jaar!

Sandra, Edwin, Patrick, Bastiaan, Rico, Joëlle en Monique

Het hele weekend zijn er foto’s gemaakt, klik hier om ze te bekijken!