Techniek training bij V.V. Albatross groot succes!


Op vrijdag 29 mei is de Albatross voetbalschool met succes van start gegaan! Tot de zomervakantie is deze elke vrijdag van 15:30-17:30. Deze commerciële voetbalschool is geheel gratis (!) voor leden van Albatross en bedoeld voor de JO9 t/m JO12 (na de zomer ook voor de JO13). De trainingen zijn van hoog niveau en worden gegeven door gespecialiseerde externe techniektrainers. Zo krijgt ieder kind de kans om zich te ontwikkelen als voetballer en word je misschien wel net zo goed als Hakim Zyjech!

Enthousiaste reacties vanaf het veld

De voetbalschool telde bij aanvang al zo’n 40 gemotiveerde kinderen. De trainers, onder andere van Vitesse, Gelderse Keeperschool en CSV, hadden er ook zin in. “Het is super om de kinderen voetbaltechnieken te leren, waar ze een betere speler van worden. Draaien, bewegen, schieten, dribbelen en pasen. Eèn worden met de bal. Het is gaaf om dat over te brengen op de jeugd”.

De voetbaltoppers zelf waren blij dat ze met de Albatross Voetbalschool nieuwe technieken konden leren. “Het was leuk en leerzaam, maar wel vermoeiend. Het helpt me om een betere voetballer te worden, want ik wil later prof worden”, alsdus Joris van JO10-1. Ook Tom van JO12-1 kwam moe, maar voldaan van het veld: “Ik vind techniek erg belangrijk om anderen uit te spelen en een goede pass te geven”. Andere enthousiaste reacties vanaf het trainingsveld waren: “Ik vind het heel erg leuk. Ik leer door vooral dingen goed te herhalen” en “Ik leer harder rennen, meer door te zetten en allerlei trucjes”.

Wil jij ook meedoen? Dat kan natuurlijk!

De Albatross Voetbalschool is er tot aan de zomervakantie iedere vrijdagmiddag van 15:30u tot 17:30u. En gratis voor Albatross leden van de JO09 t/m JO12. Maar ook als niet Albatross lid kun je tegen een kleine vergoeding meetrainen. Meld je dan aan door een mail te sturen naar techniektraining@uvvalbatross.nl.

Wist je trouwens dat ook na de zomervakantie de Albatross Voetbalschool door gaat? Niet alleen als derde training voor de selectieteams van JO11, JO12 en JO13, maar, als je dan leuk vindt, als extra techniektraining voor de overige jeugdleden van V.V. Albatross.