Rabo Clubsupport 2021


Rabo Club Support - VV Albatross

Albatross doet ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! Wij willen met het te ontvangen bedrag het huidige ballenhok opknappen en uitbreiden. Afgelopen jaren is er geïnvesteerd om alle teams van eigen materialen te voorzien. Nu is het ballenhok waarin dit materiaal veilig kan worden opgeslagen aan de beurt! Stem jij daarom op Albatross met Rabo Clubsupport? Elke stem is namelijk geld waard. Kunnen wij rekenen op jouw support?

Vanaf 4 tot en met 25 oktober 2021 kun je stemmen op Albatross. Dat kan via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/apeldoorn-en-omgeving/deelnemers

Hoe meer leden en vrienden van Albatross haar stem uitbrengen op onze club, hoe meer geld Albatross van de Rabobank ontvangt. Het beschikbare geld wordt namelijk naar rato verdeeld over de uitgebrachte stemmen.

De ‘Rabo ClubSupport’ is een actie van de Rabobank Apeldoorn. De Rabobank Apeldoorn stelt een deel van haar winst beschikbaar voor lokale clubs en verenigingen. Vorig jaar ontving Albatross ruim duizend euro van de Rabobank. Met jouw support halen we dat dit jaar ook weer op!

Jouw stem is dus geld waard: breng hier je stem uit!!

De kleine lettertjes:
Om te stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Daarvoor moet je een rekening hebben bij deze bank. Als je een rekening hebt bij de Rabobank, zorg dan ook dat je lid wordt; anders kun je niet stemmen. Nog geen lid van de Rabobank? Klik dan hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/