Ome Gerrit Toernooi 2018 groot succes!


“Wat is het mooi, wat is het mooi”!

Dat is wat Ome Gerrit steeds zei tijdens het Ome Gerrit Toernooi op zaterdag 2 juni.
Ome Gerrit genoot zichtbaar van alle voetballende kinderen en alle mensen er omheen.

Om 9.30u was de aftrap op 3 halve velden en op 3 kwart velden. In totaal waren er 35 teams van 16 verschillende clubs. Naast de clubs uit onze omgeving waren er ook clubs van ver gekomen naar het toernooi in Ugchelen.

Er werd gespeeld in 6 poules in de leeftijdscategorie JO8 t/m JO11. Kinderen en ouders genoten van het spel en de goede sfeer op de velden. Scheidsrechters kwamen tussen de wedstrijden door de stand doorgeven in de bestuurskamer waar de score werd geregistreerd.

Op het hoofdveld stond ‘De Pegel’, 2 doeltjes met elk een snelheidsmeter. Elke speler mocht 2 keer zo hard mogelijk schieten op het doel. De hoogste score werd genoteerd en het teamgemiddelde bepaalde de plaats op de ranglijst. Per leeftijdscategorie ontving het team met de hoogste gemiddelde score een heerlijke slagroomtaart.

Om 13.15u ging bij de kinderen de spanning omhoog toen door Ome Gerrit en Bastiaan Bakker de prijsuitreiking begon. Zo’n 250 tot 300 kinderen stonden te dringen voor de Ome Gerrit Veranda tot hun team werd opgenoemd om de beker in ontvangst te nemen. Voor elk team was een beker dus iedereen was blij.
En Ome Gerrit zei na afloop….. ‘‘Wat was het mooi, wat was het mooi”!

Wij willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan dit toernooi, zowel de spelers als de vele vrijwilligers.

Tot volgend jaar op het Ome Gerrit Toernooi!
Martijn de Kruif
Erik Klopman
Vincent de Vries
Edwin Pastoor