Met Albatross naar Vitesse – SC Cambuur


CLUBACTIE V.V. ALBATROSS

Als partnerclub van Vitesse kunnen leden van V.V. Albatross op 10 april met zijn allen naar de wedstrijd Vitesse vs SC Cambuur. De wedstrijd start om 14:30 uur. In een speciaal vak is er plek voor alle leden van de vereniging. Alle leden ontvangen een flyer met een unieke kortingscode. Met deze code kan jij ook 3 extra kaarten bestellen. De flyers worden via de club verspreid maar liggen ook in de kantine op de bar en zijn ook op te halen bij René Hamerling. Iedere unieke code is eenmalig te gebruiken.

Kaarten zijn te koop voor € 10,- per persoon; kinderen tot 16 jaar hebben al een kaartje voor € 5,-. Per verkochte kaart krijgt V.V. Albatross € 2,50 terug voor in onze eigen clubkas. Met een kaartje voor Vitesse vs SC Cambuur steun je naast Vitesse dus ook je eigen voetbalvereniging!

De kaarten zijn te bestellen via: vitesse.nl/albatross

HOE WERKT HET?

  1. Maak een account aan op Vitesse.nl mocht je deze nog niet hebben (dit staat rechtsboven in het scherm).
  2. Vervolgens druk je op ‘klik hier om te bestellen’.
  3. Nu kan je op de Oost-tribune (Charly Bosveld-tribune) kiezen waar je wil zitten.
  4. Nadat je op het vak gedrukt hebt kan je rechts aangeven hoeveel kaarten je wil (je kan 3 extra tickets bestellen naast je eigen ticket).
  5. Vervolgens druk je op ‘doorgaan met bestellen’ en scroll je naar beneden tot kortingscode.
  6. Bij kortingscode vul je de code van je unieke flyer in en druk je op ‘toevoegen’ (nu is de korting toegepast op je ticket).
  7. Scroll naar beneden en klik op ‘Afronden bestelling’.
  8. Je ontvangt de tickets per e-mail.

Bij vragen over de clubactie kun je mailen naar: partnerclub@vitesse.nl