Grote Club Actie 2018


UVV Albatross gaat dit jaar loten verkopen voor het organiseren van festiviteiten voor de Jeugd van Albatross rondom het 100 jarig-bestaan. Officieel is Albatross op 1 oktober 2019 “jarig”, maar van 2019 willen we graag een feestjaar maken… Zo ook voor onze jeugd.

Op zaterdag 15 september a.s. starten we weer met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan tientallen jeugdleden langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Dit jaar hopen wij met de opbrengst leuke en net even wat extra evenementen te organiseren. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!

In de week van 10 september a.s. zullen wij langs de velden gaan om de verkoopboekjes met begeleidende brief uit te delen. Vanaf 15 september a.s. mag je starten met de verkoop. We hopen dat jullie je net als voorgaande jaren weer 200% inzetten voor jullie club.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Succes allemaal namens de Jeugd Evenementen Commissie.