Gezocht leden/ouders voor de werkgroep Kleding


Het huidige kledingpakket loopt richting het einde van de levensduur. In het nieuwe seizoen (2018-2019) gebruiken de huidige kledinglijn nog. In het seizoen waarin we 100 jaar bestaan (2019-2020) willen we alle voetballende leden voorzien van een nieuw kledingpakket. In dit kader zijn we op zoek naar 3 leden of ouders die deel willen nemen aan een werkgroep die de aanschaf en uitrol van het nieuwe pakket op zich willen nemen. De volgende taken behoren tot het takenpakket:

  • Informatie opvragen, bellen, bezoeken diverse kleding leveranciers
  • I.o.m. leveranciers ontwerpen van de stijl van het kledingpakket
  • Vaststellen van de inhoud van het pakket
  • Opstellen kledingreglement
  • Opzetten van eenvoudig administratiesysteem m.b.t. uitgegeven kleding.

Deze werkgroep Kleding zal vanuit het bestuur ondersteund worden door de penningmeester.

Wie zoeken we?

Zoals gezegd zoeken we 3 personen. In ieder geval iemand met een vlotte babbel die er uiteindelijk een super mooie deal voor de club uit kan slepen. Organisatorisch talent is ook belangrijk. De ervaring leert dat de omwisseling van het pakket een flinke logistieke operatie is. Tot slot hebben we ook een administratieve kei nodig. We hebben behoefte aan een goede registratie van de uitgifte en goed en uitvoerbaar reglement. Uiteraard verwachten we al deze eigenschappen niet in één persoon. We zoeken echter wel naar een mix van personen die bij elkaar deze eigenschappen bezitten.

Lijkt het je leuk om onderdeel van deze werkgroep te zijn en je stempel te kunnen zetten op het nieuwe kledingpakket van Albatross, stuur dan een mail naar penningmeester@uvvalbatross.nl.  Vermeld hierin je naam, emailadres, telefoonnummer en wat je denkt bij te kunnen dragen aan de werkgroep.

Namens het bestuur,
Bianca van de Kamp
Penningmeester